Daňové přínosy a ekonomický potenciál filmových pobídek - Holcová, Lucie (2019)
Cílem této diplomové práce je navrhnout postup evaluace ekonomického potenciálu a daňových přínosů plynoucích z filmových pobídek, respektive z filmových natáčení podpořených filmovou pobídkou na území České republiky.