Daňové přínosy a ekonomický potenciál filmových pobídek - Holcová, Lucie; Slintáková, Barbora; Mikušová, Pavla; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Cílem této diplomové práce je navrhnout postup evaluace ekonomického potenciálu a daňových přínosů plynoucích z filmových pobídek, respektive z filmových natáčení podpořených filmovou pobídkou na území České republiky.
Vedoucí práce: Barbora Slintáková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses