Analýza nejvyššího a nejlepšího využití logistického areálu společnosti TOPTRANS EU, a.s. - Zima, Petr (2019)
Tato diplomová práce je zaměřena na analýzu nejvyššího a nejlepšího využití (HABU) se zaměřením na konkrétní případ. Teoretická část práce rozpracovává podmínky a zásady použití metody HABU. Praktická část je věnována aplikaci metody HABU na konkrétní skladový areál v Praze. Je zde zkoumáno a porovnáváno více variant řešení. Cílem práce je určení té varianty, která naplňuje podstatu metody HABU.