Analýza nejvyššího a nejlepšího využití logistického areálu společnosti TOPTRANS EU, a.s. - Zima, Petr; Brabenec, Tomáš; Spousta, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Tato diplomová práce je zaměřena na analýzu nejvyššího a nejlepšího využití (HABU) se zaměřením na konkrétní případ. Teoretická část práce rozpracovává podmínky a zásady použití metody HABU. Praktická část je věnována aplikaci metody HABU na konkrétní skladový areál v Praze. Je zde zkoumáno a porovnáváno více variant řešení. Cílem práce je určení té varianty, která naplňuje podstatu metody HABU.
Vedoucí práce: Tomáš Brabenec
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses