Účetnictví individuálního podnikatele v cloudu - Šlenčaková, Nadija; Křivanec, Oto; Hora, Michal, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Bakalářská práce se zabývá využitím cloudu v účetnictví z hlediska potřeb individuálního podnikatele. První část se zaměřuje na individuálního podnikatele, způsoby vedení záznamů podnikatelské činnosti, včetně úkonů v průběhu a na konci zdaňovacího období. Ve druhé části bude představen pojem cloud computing, pozornost bude věnována způsobům nasazení a distribučním modelům. Závěrečná část prezentuje vybraná účetní cloudová řešení na trhu. Následně jsou vytyčeny individuální softwarové požadavky podnikatelů, na základě kterých je zkonstruována analýza. Pro data z dotazníkového šetření je zvolena optimální metoda propočtu a vyhodnocení. V důsledku toho jsou realizovány výkonnostní testy a doporučení konkrétního cloudového softwaru z hlediska potřeb individuálního podnikatele.
Vedoucí práce: Oto Křivanec
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses