Analýza vývoje e-Governmentu pomocí strategických dokumentů v České republice v komparaci ve vybraných aspektech se Slovenskou republikou - Pekárková, Kateřina; Toth, Petr, 1962-; Lechner, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2019)
Diplomová práce na téma Analýza vývoje e-Governmentu pomocí strategických dokumentů v ČR v komparaci ve vybraných aspektech se SR je zaměřena na teoretické poznání v oblasti vývoje veřejné správy, především z pohledu postupného zapojování informačních a komunikačních technologií, a z pohledu efektivnosti veřejné správy. V praktické části práce analyzuje strategické dokumenty, které se podílely na zavádění e-Governmentu do obou zemí a komparuje hodnoty z dostupných měření, přičemž potvrzuje, že ČR je na základě zkoumaných dat efektivnější v oblasti e-Governmentu nežli SR.
Vedoucí práce: Petr Toth
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: regionalistika a veřejná správa [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses