Analýza trhu s byty a vytvoření cenové mapy pro sídlištní části města Chomutov - Nedbálek, David; Poborský, František; Turczer, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Tato diplomová práce se zabývá analýzou trhu s byty a problematikou tvorby cenových map bytů. Práce je rozčleněna do pěti hlavních kapitol. Úvodní kapitola je věnována popisu základních pojmů spojených s trhem nemovitostí. Druhá kapitola se zaměřuje na charakteristiku trhu nemovitostí, evidenci nemovitostí a determinanty působící na nabídku a poptávku na trzích s byty. Třetí kapitola vytváří metodologický základ pro tvorbu cenových map bytů. Zbývající kapitoly využívají teoretické poznatky k vlastní analýze trhu s byty a tvorbě cenové mapy bytů pro vybrané sídlištní části města Chomutova.
Vedoucí práce: František Poborský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses