Účetní aspekty hospodaření středních škol - Borodáč, Pavel (2019)
Tato diplomová práce se zabývá tématem účetnictví středních škol. Je strukturována do 4 hlavních kapitol. Cílem první kapitoly je rozbor příslušné české legislativy. Ve druhé části jsou uvedeny vybrané účetní oblasti. Porovnání českých středních škol se slovenskými je obsaženo v třetí kapitole. Práce dále konkrétně rozebírá hospodaření vybraných středních škol včetně jeho shrnutí.