Účetní aspekty hospodaření středních škol - Borodáč, Pavel; Poutník, Lukáš; Svoboda, Michal, 1983-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Tato diplomová práce se zabývá tématem účetnictví středních škol. Je strukturována do 4 hlavních kapitol. Cílem první kapitoly je rozbor příslušné české legislativy. Ve druhé části jsou uvedeny vybrané účetní oblasti. Porovnání českých středních škol se slovenskými je obsaženo v třetí kapitole. Práce dále konkrétně rozebírá hospodaření vybraných středních škol včetně jeho shrnutí.
Vedoucí práce: Lukáš Poutník
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses