Finanční analýza společností Nestlé Česko, s. r. o., a Nestlé Slovensko, s. r. o. - Hansko, Ján; Dufková, Eva; Pham, Hoang Long; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Cílem této bakalářské práce je provést externí finanční analýzu a vzájemné srovnání společností Nestlé Česko, s.r.o. a Nestlé Slovensko, s.r.o. v rozmezí let 2013 až 2017.Táto bakalářská práce se skládá ze dvou hlavních částí. První, metodická část se zaobírá postupy finanční analýzy, které jsou dále použity v praktické části. Druhá, praktická část obsahuje aplikaci postupů a modelů z metodické části na společnosti Nestlé Česko a Nestlé Slovensko. V praktické části je také provedeno srovnání výsledků finanční analýzy s konkurencí.
Vedoucí práce: Eva Dufková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses