Finanční analýza společnosti Johnson & Johnson s. r. o. - Safarova, Lialia (2019)
Cílem této práce je provést finanční analýzu společnosti Johnson & Johnson, s. r. o. v rocích 2013 až 2017 a sestavit finanční plán na rok 2018. Práce se skládá ze dvou částí: metodická část představuje teoretické vymezení finanční analýzy a jednotlivých použitých metod a ukazatelů, samotnou finanční analýzu za roky 2013-2017 shrnuje praktická část, která poskytuje i srovnání s konkurencí. V návaznosti na provedenou analýzu je sestaven finanční plán na rok 2018.