Finanční analýza společnosti Johnson & Johnson s. r. o. - Safarova, Lialia; Poulová, Lucie; Heršálek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Cílem této práce je provést finanční analýzu společnosti Johnson & Johnson, s. r. o. v rocích 2013 až 2017 a sestavit finanční plán na rok 2018. Práce se skládá ze dvou částí: metodická část představuje teoretické vymezení finanční analýzy a jednotlivých použitých metod a ukazatelů, samotnou finanční analýzu za roky 2013-2017 shrnuje praktická část, která poskytuje i srovnání s konkurencí. V návaznosti na provedenou analýzu je sestaven finanční plán na rok 2018.
Vedoucí práce: Lucie Poulová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses