Účetní a daňové odpisy dlouhodobého majetku u společnosti s ručením omezeným - Sedláková, Barbora; Purina, Marina; Janhuba, Miloslav, 1950-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Tato bakalářská práce se zabývá účetními a daňovými odpisy dlouhodobého majetku. Cílem teoretické části je definovat dlouhodobý majetek z hlediska účetního a daňového, podrobněji formulovat odpisování dlouhodobého majetku a popsat metody odpisování pro účely účetní a daňové. V empirické části se práce zabývá majetkem společnosti s ručeným omezeným. Poukazuje se zejména na vliv odpisů na základ daně. A nakonec poskytne možná doporučení pro odpisování majetku pro pozorovanou společnost.
Vedoucí práce: Marina Purina
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses