Transfery v účetnictví Ministerstva průmyslu a obchodu - Zemanová, Jana; Svoboda, Michal, 1983-; Poutník, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Cílem této práce je analyzovat typy transferů v resortu Ministerstva průmysu a obchodu a následně popsat nastavení jejich účetního zachycování v úzkém propojení s analýzou vnitřních směrnic. Rozdělením práce na teoretickou a praktickou část je čtenáři umožněno získat relevantní informace podepřené vybranou literaturou a příslušnými právními předpisy, které se zaměřují na veřejný sektor a jeho způsob financování.
Vedoucí práce: Michal Svoboda
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses