Ekonomické výkaznictví základních škol - Prokopová, Nikola; Svoboda, Michal, 1983-; Zouhar, Tomáš, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Bakalářská práce se zabývá výkaznictvím základních škol. Je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části je věnována pozornost zařazení základních škol do veřejného sektoru přes neziskové organizace a poté příspěvkové organizace. Další kapitola teoretické části se věnuje základnímu školství v České republice a rozdělení škol. Dále se práce zaměřuje na hospodaření a financování školských příspěvkových organizací, a nakonec se teoretická část dotýká právě ekonomického výkaznictví základních škol v ČR. V praktické části je komplexně zmapováno veškeré výkaznictví konkrétní základní školy, kterou je Základní škola a Mateřská škola Jiřice.
Vedoucí práce: Michal Svoboda
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses