Trh reálnych aktív-Komparácia realitných fondov - Baláž, Alec (2019)
Zámerom bakalárskej práce je poskytnúť komplexnejší pohľad na terajší vývoj na trhu s nehnuteľnosťami vo vybraných štátoch Česká republika, Slovensko, Maďarsko a Poľsko (tzv. V4) v kontexte makroekonomického vývoja a zároveň porovnanie možností investovania do realitných fondov s inými podielovými fondmi. Záverom bolo zistené, že výnosnosť realitných fondov v roku 2018, bola vyššia než porovnávané podielové fondy.