Trh reálnych aktív-Komparácia realitných fondov - Baláž, Alec; Zetek, Pavel; Pecka, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Zámerom bakalárskej práce je poskytnúť komplexnejší pohľad na terajší vývoj na trhu s nehnuteľnosťami vo vybraných štátoch Česká republika, Slovensko, Maďarsko a Poľsko (tzv. V4) v kontexte makroekonomického vývoja a zároveň porovnanie možností investovania do realitných fondov s inými podielovými fondmi. Záverom bolo zistené, že výnosnosť realitných fondov v roku 2018, bola vyššia než porovnávané podielové fondy.
Vedoucí práce: Pavel Zetek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses