Finanční analýza společnosti Ostendorf - OSMA s.r.o. - Zikmundová, Tereza; Staňková, Anna, 1951-; Davidová, Věra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Tématem této bakalářské práce je finanční analýza společnosti Ostendorf – OSMA s. r. o. za období 2013 až 2017. Hlavním cílem je zhodnotit finanční zdraví a stabilitu této společnosti. Tato práce se skládá ze dvou částí. První část je metodická a je v ní charakterizován účel, podstata finanční analýzy, zdroje informací, metody a ukazatelé. Druhá část je praktická. V této části je představena vybraná společnost a následně aplikovány jednotlivé metody a ukazatelé, které byly představeny v první části. V závěru práce se nachází shrnutí finanční situace společnosti a porovnání s konkurencí.
Vedoucí práce: Anna Staňková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses