Financování neziskové organizace - Nováková, Veronika; Francírek, František; Slintáková, Barbora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Tématem práce je financování neziskové organizace. V současné době se opomíná důležitost etapového nahlížení na správnou funkci organizace, což v mnohých případech vyvolává problémy nejen s financováním. Cílem bakalářské práce je poukázat na tyto soudobé nedostatky a vytvořit manuál především pro vznikající či nově vzniklé organizace. K lepší orientaci a efektivnější práci je manuál rozčleněn do jednotlivých etap vývoje organizace a je doplněn o konkrétní doporučení a postřehy z praxe.Zdrojem informací pro tuto práci jsou zejména osobní zkušenosti z práce pro neziskovou organizaci. K použitým metodám patří pozorování, popis a rozbor.
Vedoucí práce: František Francírek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses