Analýza logistiky vo Formule 1 - Kovárik, Dávid (2019)
Táto práca sa zaoberá analýzou logistiky najpopulárnejšieho motoristického športu na svete. Popularitu bude autor zisťovať pomocou štatistík zo sociálnych sietí daných závodných seriálov, ktoré bude medzi sebou porovnávať. Táto analýza bude vyhodnotená zo súhrnu online zdrojov, akými sú články, rozhovory, videá, filmy, alebo výročné správy. Práca je rozdelená na dve časti – teoretickú a praktickú. Teoretická sa venuje terminológii logistiky, významu a vysvetleniu dôležitých funkcií logistiky. Praktická sa zameriava na automobilový šport, porovnanie popularity a v tretej kapitole už autor detailnejšie popisuje logistiku vo Formule 1. Cieľom je samotná analýza a zistenie, ako sú prekonávané logistické prekážky v tak náročnom prostredí.