Etika, etické kodexy a komunikace ve veřejné správě - Lomnická, Kateřina; Vaňková, Lenka; Lechner, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2019)
Bakalářská práce pojednává o etice a komunikaci ve veřejné správě. Práce využívá dvojího dotazníkového šetření metodou face to face, jež se zaměřuje na zaměstnance a na klienty veřejné správy. Šetření přináší díky odpovědím obou skupin ucelenější a propojenější pohled na nedostatky a na možná zlepšení ve veřejné správě. Na základě použitého dotazníkového šetření stanovuje práce jako nejzásadnější problém a nedostatek ve veřejné správě, z pohledu obou dotazovaných skupin, administrativní zátěž a časté změny legislativy. Největším zlepšením je přístup ke klientovi. Z výzkumu vyplývá, že většina klientů i zaměstnanců je s fungováním správy převážně spokojena, nicméně prostor pro zlepšení je stále poměrně velký.
Vedoucí práce: Lenka Vaňková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: veřejná správa a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses