Finanční analýza společnosti Kabát s. r. o. - Grešnjakov, Vladimír; Nistorenco, Taisia; Huňáček, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Finanční analýza společnosti Kabát s. r. o. je zaměřena a analyzována mezi lety 2013-2017 na základě veřejně dostupných informací. Práce zahrnuje 3 pasáže: teoretickou část, představení společnosti a praktickou část. Teoretická část vymezuje veškerý pojmový aparát, který je v práci použit. Druhá část této bakalářské práce se věnuje představení společnosti, zahrnuje základní informace o firmě, historii firmy a její obor podnikání. V závěrečné části se provádí finanční analýza pomocí ukazatelů vymezených v teoretické části, posoudí se její silné a slabé stránky a zhodnotí se její finanční situace.
Vedoucí práce: Taisia Nistorenco
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses