Politika České národní banky a Centrální banky Ruské federace v období finanční krize - Alenina, Sofya; Budská, Petra; Siuda, Vojtěch; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Předmětem této bakalářské práce je analýza centrálních bank České republiky a Ruské federace, jejich měnová politika a následný náhled na měnovou politiku v období finanční krize. První část definuje centrální banku, její funkce a nástroje. V druhé a třetí části práci se podíváme na základní charakteristiku České národní banky a Centrální banky Ruska a na měnovou politiku obou bank během krizového období. Další část je věnovaná komparativní analýze opatření, použitých bankami k překonání finanční krize a porovnání výsledků těchto opatření. Na závěr zanalyzujeme dopad finanční krize na bankovní sektor obou států.
Vedoucí práce: Petra Budská
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses