Výuka účetnictví u studentů se specifickými vývojovými poruchami učení a chování na střední škole - Hohlová, Markéta; Krejčová, Kristýna, 1981-; Langer, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Diplomová práce se věnuje výuce účetnictví u studentů se specifickými poruchami učení a chování na střední škole ekonomického zaměření. V teoretické části je uveden didaktický systém středoškolského vzdělávání se zaměřením na výuku účetnictví, charakteristické rysy a etiologii jednotlivých poruch učení a chování a popis problémů, se kterými se žáci se specifickými poruchami učení a chování musí vypořádat ve výuce účetnictví. Praktická část se týká výzkumného dotazníkového a kvalitativního šetření, které proběhlo na dvou vybraných obchodních akademiích.
Vedoucí práce: Kristýna Krejčová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses