Ocenění společnosti Měšťanský pivovar Havlíčkův Brod a.s. - Halák, Jiří (2019)
Cílem diplomové práce je zjištění tržní hodnoty společnosti Měšťanský pivovar Havlíčkův Brod a.s. k 1. 1. 2018 pro případný prodej neurčitému zájemci. Práce je rozdělena do pěti částí: představení společnosti, finanční analýza, strategická analýza, generátory hodnoty a finanční plán a výsledné ocenění.