Ocenění společnosti Měšťanský pivovar Havlíčkův Brod a.s. - Halák, Jiří; Brabenec, Tomáš; Dvořák, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Cílem diplomové práce je zjištění tržní hodnoty společnosti Měšťanský pivovar Havlíčkův Brod a.s. k 1. 1. 2018 pro případný prodej neurčitému zájemci. Práce je rozdělena do pěti částí: představení společnosti, finanční analýza, strategická analýza, generátory hodnoty a finanční plán a výsledné ocenění.
Vedoucí práce: Tomáš Brabenec
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses