Hospodaření dopravních podniků ve vybraných městech ČR - Přenosil, Tadeáš; Maaytová, Alena; Klazar, Stanislav, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou financování městské hromadné dopravy. V práci je provedena analýza financování a hospodaření dopravních podniků. Pro tyto účely byly zvoleny tři největší dopravní podniky v České Republice. Pozornost je také věnována spolufinancování dopravních podniků z veřejných zdrojů.
Vedoucí práce: Alena Maaytová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses