Analýza a návrh optimalizace kalkulací na příkladu konkrétního podniku - Hoferek, Filip (2019)
Bakalářská práce se zaměřuje na analýzu a tvorbu optimalizace kalkulace pro konkrétní podnik. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části jsou popsány základní pojmy týkající se tématu práce a také jsou zde popsány vztahy a základní dělení těchto pojmů na základě odborné literatury. V praktické části je popsán zkoumaný podnik a je podán optimalizační návrh kalkulace vytvořený podle doporučení odborné literatury, která jsou popsána v první části práce. Na závěr jsou shrnuta doporučení týkající se řešení dané problematiky, která zkoumaný podnik bude moci v budoucnu využít