Analýza a návrh optimalizace kalkulací na příkladu konkrétního podniku - Hoferek, Filip; Petera, Petr, 1976-; Křehnáčová, Aneta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Bakalářská práce se zaměřuje na analýzu a tvorbu optimalizace kalkulace pro konkrétní podnik. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části jsou popsány základní pojmy týkající se tématu práce a také jsou zde popsány vztahy a základní dělení těchto pojmů na základě odborné literatury. V praktické části je popsán zkoumaný podnik a je podán optimalizační návrh kalkulace vytvořený podle doporučení odborné literatury, která jsou popsána v první části práce. Na závěr jsou shrnuta doporučení týkající se řešení dané problematiky, která zkoumaný podnik bude moci v budoucnu využít
Vedoucí práce: Petr Petera
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses