Úprava výsledku hospodaření právnických osob na základ daně z příjmu - Oravcová, Lucia; Šindelář, Michal; Molín, Jan, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Tato bakalářská práce je zaměřena na problematiku transformace účetního výsledku hospodaření účetní jednotky na základ daně z příjmu právnických osob. Jejím hlavním cílem je poukázat na rozdíly mezi účetním a daňovým pohledem na náklady a objasnit postup zjišťování základu daně z příjmu právnických osob jak pomocí teorie a zákonů tak nakonec pomocí konkrétního příkladu fiktivní účetní jednotky.
Vedoucí práce: Michal Šindelář
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses