Analýza pojištění majetku obyvatelstva na českém pojistném trhu - Zítková, Nikola; Ducháčková, Eva, 1958-; Silberhornová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Bakalářská práce je zaměřena na pojištění majetku obyvatelstva na českém pojistném trhu. Konkrétně se zabývá pojištěním nemovitosti, domácnosti a odpovědnosti. Cílem práce je charakterizovat jednotlivá pojištění a vysvětlit rozdíly mezi nimi. Dále jsou popsány aktuální problémy, vývoj pojištění majetku na českém trhu a analýza pojišťoven nabízející pojištění. Součástí práce je modelový příklad, na kterém jsou zobrazeny konkrétní pojistné produkty vybraných pojišťoven. Jednotlivé kapitoly jsou doplněny o vlastní názor a doporučení pro klienty či čtenáře.
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses