Fundamentální analýza společnosti AT&T - Surý, Jakub; Veselá, Jitka; Pastiranová, Olga; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Tato bakalářská práce se zabývá fundamentální analýzou společnosti AT&T Inc. obchodované na The New York Stock Exchange. Společnost analyzuji na třech úrovních fundamentální analýzy (globální, odvětvové a firemní). V první části zkoumám vliv makroekonomických veličin na akciový trh v USA jako celek. Ve druhé kapitole se zaměřuji na postavení společnosti AT&T na domácím trhu. A v poslední kapitole se věnuji výpočtu vnitřní hodnoty akcie a na základě tohoto výpočtu uvádím investiční doporučení.
Vedoucí práce: Jitka Veselá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses