Účetní a daňová problematika v přepravní společnosti - Titova, Svitlana; Molín, Jan, 1978-; Králíček, Vladimír, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou mezinárodní přepravní společnosti. Cílem je popsat vybrané účetní a daňové případy charakteristické pro společnost provozující mezinárodní přepravu a také vybrané aspekty podnikání v oboru nákladní dopravy. Při zpracování této práce jsem vycházela z osobní zkušenosti z práce v účetním oddělení přepravní společnosti, z knižních publikací a z právních předpisů. Výsledkem je souhrn poznatků o podnikání v daném odvětví, mezi tyto poznatky patří informace o daňové povinnosti podniku a o metodách účtování typických transakcí pro přepravce.
Vedoucí práce: Jan Molín
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses