Legalizace výnosů z trestné činnosti - Brabcová, Hana (2019)
Bakalářská práce se zabývá tématem legalizace výnosů z trestné činnosti po stránce teoretické i praktické. Cílem práce je vysvětlit proces a metody legalizace výnosů z trestné činnosti, vymezit národní i mezinárodní legislativní úpravu, včetně popisu činností důležitých institucí zabývajících se bojem proti této nelegální činnosti. Dále rovněž analyzovat vývoj důležitých ukazatelů legalizace výnosů z trestné činnosti na území ČR převážně na základě dat z Finančního analytického úřadu a ukázat rozvoj mezinárodní spolupráce.