Legalizace výnosů z trestné činnosti - Brabcová, Hana; Radová, Jarmila; Vyskočil, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Bakalářská práce se zabývá tématem legalizace výnosů z trestné činnosti po stránce teoretické i praktické. Cílem práce je vysvětlit proces a metody legalizace výnosů z trestné činnosti, vymezit národní i mezinárodní legislativní úpravu, včetně popisu činností důležitých institucí zabývajících se bojem proti této nelegální činnosti. Dále rovněž analyzovat vývoj důležitých ukazatelů legalizace výnosů z trestné činnosti na území ČR převážně na základě dat z Finančního analytického úřadu a ukázat rozvoj mezinárodní spolupráce.
Vedoucí práce: Jarmila Radová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses