Inovativní platební metody a prostředky - Le, To Nhu (2019)
Cílem bakalářské práce „Inovativní platební metody a prostředky“ je poskytnout přehled inovací v oblasti platebních metod využívaných v České republice. Hlavním tématem teoretické části je definice současných platebních řešení v návaznosti s jejich historickým vývojem. Práce se zaměřuje na bezhotovostní platební styk, především na bezkontaktní systémy placení, a popisuje koncept bezhotovostní ekonomiky. Praktická část se věnuje komparaci a analýze platebních inovací dostupných ve vybraných bankách v České republice.