Inovativní platební metody a prostředky - Le, To Nhu; Schlossberger, Otakar, 1958-; Silberhornová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Cílem bakalářské práce „Inovativní platební metody a prostředky“ je poskytnout přehled inovací v oblasti platebních metod využívaných v České republice. Hlavním tématem teoretické části je definice současných platebních řešení v návaznosti s jejich historickým vývojem. Práce se zaměřuje na bezhotovostní platební styk, především na bezkontaktní systémy placení, a popisuje koncept bezhotovostní ekonomiky. Praktická část se věnuje komparaci a analýze platebních inovací dostupných ve vybraných bankách v České republice.
Vedoucí práce: Otakar Schlossberger
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses