Analýza efektivnosti dotování kultury - Novotný, Dominik; Slintáková, Barbora; Mikušová, Pavla; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Bakalářská práce je zaměřena na zhodnocení efektivnosti dotací do českých divadel srovnáním výkonnosti s nepodporovaným subjekty pomocí matchingu. Práce vyhodnocuje smysluplnost veřejné podpory kulturního sektoru. Dále podává informace o způsobu financování kultury v České republice a v poslední fázi porovnává výkonnost 84 českých divadel podle jejich návštěvnosti, počtu představení a odehraných premiér v jednotlivých letech.
Vedoucí práce: Barbora Slintáková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses