Finanční analýza firmy TBG Východní Čechy, s.r.o. - Kocourková, Veronika (2019)
Cílem této bakalářské práce je provést finanční analýzu společnosti TBG Východní Čechy, s. r. o. za období 2015 – 2017. Práce se skládá ze dvou hlavních částí. První část je metodická, kde je popsán předmět a účel finanční analýzy, zdroje informací potřebné k finanční analýze a techniky a metodické nástroje. Ve druhé části – praktické – je představena vybraná společnost a její konkurenční společnost, dále jsou zde aplikovány metodické nástroje, které jsou uvedeny v první části.