Fundamentálna analýza spoločnosti PUMA SE - Černek, Martin (2019)
Cieľom tejto bakalárskej práce je vypracovanie fundamentálnej analýzy pre akciová titul PUMA SE, stanovenie vnútornej hodnoty tejto akcie, a formulácie investičného odporúčania. Práca je rozdelená do troch hlavných kapitol. V prvej kapitole sa práca venuje analýze makroekonomických veličín, a to vrátane ich potencionálnych dopadov na akciový kurz, V druhej časti je uskutočnená analýza odvetvia odevov a obuvi, v ktorom firma pôsobí. Tretia časť sa venuje metodám oceňovania, ktoré sú následne aplikované na akciový titul PUMA SE. Na záver je na základe vypracovanej analýzy formulované investičné odporúčanie.