Finanční analýza a prognóza budoucího vývoje Estée Lauder CZ, s.r.o. - Nguyenová, Kim Anh; Marek, Petr; Dufková, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Cílem této bakalářské práce je provést finanční analýzu společnosti Estée Lauder, s.r.o. za analyzované období 2013 až 2016 a následně nastínit prognózu budoucího vývoje společnosti pro rok 2017. Práce je rozdělena do tří navazujících částí. V první, metodické části této práce jsou definovány metody, vzorce a jednotlivé ukazatele, které jsou aplikovány v následující praktické části. Praktická část se skládá ze seznámení se společností a následnou interpretací výsledků analýzy a také porovnání s konkurenčními podniky. V poslední části je nastíněna prognóza budoucího vývoje společnosti Estée Lauder, s.r.o., kde je zpracován finanční plán výkazu zisku a ztráty a rozvahy pro rok 2017 a interpretace výsledků poměrových ukazatelů pro rok 2017.
Vedoucí práce: Petr Marek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses