Finanční analýza a finanční plán podniku EPCD CZ&SK s.r.o. - Nguyen, Phuong Trang; Pham, Hoang Long; Dufková, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Cílem této bakalářské práce je provést důkladnou finanční analýzu EPCD CZ & SK v období 2013 – 2017. Dalším účelem této práce je porovnání společnosti s mezipodnikovými konkurenty, zhodnocení finanční situace zvoleného podniku a nastínění krátkodobého finančního plánu. Hlavním předmětem činnosti této společnosti je dovoz a distribuce kosmetiky Christian Dior pro Českou a Slovenskou republiku.První část bakalářské práce se zabývá metodickou částí, ve které jsou popsány veškeré ukazatele, postupy a modely. Ty jsou následně aplikovány v analytické části, která je složena z horizontální a vertikální analýzy, výpočtů poměrových ukazatelů, srovnání s konkurencí a zhodnocení finančního zdraví pomocí bankrotních a bonitních modelů. V závěru je sestaven krátkodobý finanční plán s prognózou budoucího vývoje podniku pro rok 2018.
Vedoucí práce: Hoang Long Pham
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses