Finanční analýza firmy Lipatech, s.r.o. - Festoni, Anita (2019)
Cílem této bakalářské práce je provést finanční analýzu společnosti Lipatech, s. r. o., za období 2013 – 2017. Účelem této práce je zhodnotit finanční situaci vybraného podniku. Práce je vymezena do dvou částí. Metodická část, která se zabývá finanční analýzou jako celku, kde jsou vysvětleny ukazatele a cíle. Druhá část bude věnována aplikování poznatků z první části – tedy praktické zaměření na danou společnost. V závěru práce budou shrnuty výsledky z jednotlivých částí finanční analýzy.