Finanční analýza firmy Lipatech, s.r.o. - Festoni, Anita; Holečková, Jaroslava; Čech, Libor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Cílem této bakalářské práce je provést finanční analýzu společnosti Lipatech, s. r. o., za období 2013 – 2017. Účelem této práce je zhodnotit finanční situaci vybraného podniku. Práce je vymezena do dvou částí. Metodická část, která se zabývá finanční analýzou jako celku, kde jsou vysvětleny ukazatele a cíle. Druhá část bude věnována aplikování poznatků z první části – tedy praktické zaměření na danou společnost. V závěru práce budou shrnuty výsledky z jednotlivých částí finanční analýzy.
Vedoucí práce: Jaroslava Holečková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses