Finanční analýza společnosti BANDI VAMOS s. r. o. - Matoušek, Martin (2019)
V metodické části bakalářské práce uvedu metody, ukazatele a modely, které dále v praktické části použiji při analýze vybrané firmy. Mezi vybrané ukazatele patří likvidita, rentabilita, aktivita a zadluženost. Z modelů jsem pro finanční analýzu společnosti vybral Altmanův model, IN05 a Kralicekuv Quicktest. V praktické části postupně komentuji provedené výpočty a zjišťuji, že vybrané společnosti se za posledních několik let opravdu daří, za konkurencí nijak nezaostává a má perspektivu do budoucna.