Finanční analýza společnosti BANDI VAMOS s. r. o. - Matoušek, Martin; Menzl, Vojtěch; Staňková, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
V metodické části bakalářské práce uvedu metody, ukazatele a modely, které dále v praktické části použiji při analýze vybrané firmy. Mezi vybrané ukazatele patří likvidita, rentabilita, aktivita a zadluženost. Z modelů jsem pro finanční analýzu společnosti vybral Altmanův model, IN05 a Kralicekuv Quicktest. V praktické části postupně komentuji provedené výpočty a zjišťuji, že vybrané společnosti se za posledních několik let opravdu daří, za konkurencí nijak nezaostává a má perspektivu do budoucna.
Vedoucí práce: Vojtěch Menzl
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses