Finanční analýza společnosti ALPA, a.s. - Walek, Petr; Menzl, Vojtěch; Novák, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Cílem této bakalářské práce je provést finanční analýzu společnosti ALPA, a. s. za období 2013 až 2017, zhodnotit její finanční zdraví a bonitu. Práce je rozdělena do dvou částí. První teoretická část se zabývá terminologií a metodikou výpočtů různých finančních ukazatelů a modelů, které jsou v této práci použity. Druhá praktická část se zaměřuje na samotnou finanční analýzu, interpretaci naměřených hodnot a celkové posouzení finančního zdraví a stability podniku.
Vedoucí práce: Vojtěch Menzl
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses