Porovnání zadluženosti domácností v rámci zemí Visegrádské čtyřky - Kavalírová, Nela (2019)
Tato bakalářská práce se zabývá zadlužeností domácností a jednotlivými faktory, které s ní souvisejí. Tyto faktory jsou následně analyzovány mezi zeměmi Visegrádské čtyřky. Cílem této práce je zjistit hodnoty jednotlivých ukazatelů související se zadlužeností domácností, zhodnotit je a následně porovnat mezi danými zeměmi. V práci je provedena analýza těchto ukazatelů a výsledky jsou popsány a doprovázeny vysvětlujícími souvislostmi.