Porovnání zadluženosti domácností v rámci zemí Visegrádské čtyřky - Kavalírová, Nela; Blahová, Naďa, 1958-; Tesařová, Žaneta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Tato bakalářská práce se zabývá zadlužeností domácností a jednotlivými faktory, které s ní souvisejí. Tyto faktory jsou následně analyzovány mezi zeměmi Visegrádské čtyřky. Cílem této práce je zjistit hodnoty jednotlivých ukazatelů související se zadlužeností domácností, zhodnotit je a následně porovnat mezi danými zeměmi. V práci je provedena analýza těchto ukazatelů a výsledky jsou popsány a doprovázeny vysvětlujícími souvislostmi.
Vedoucí práce: Naděžda Blahová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses