Krizový management a krizová komunikace v letecké dopravě - Truong, Thuy Ngoc (2019)
Bakalářská práce se zabývá problematikou krizového managementu a krizové komunikace v letecké dopravě. Práce je zaměřená na popis postupu při mimořádné události na letišti podle letištního pohotovostního plánu. Cílem je tedy uvést krizový management za účelem vytvoření krizového plánu. Dále je charakterizováno letištní pohotovostní plánování a její použití při jednotlivých typových událostech, které jsou uvedeny v praktických příkladech. Jsou vysvětleny jednotlivé pojmy důležité pro pochopení účelu práce. Rovněž obsahuje téma krizové komunikace na letišti.